Informații generale despre noțiunea de glamping ce s-a dezvoltat foarte bine în România.

Corturile glamping sunt o alternativă de lux la campingul tradițional. Acestea oferă confort și stil, în timp ce încă permit o experiență în natură, în cazul nostru, într-o grădină cu lavandă și alte plante și pomi fructiferi. Iată câteva idei despre corturile glamping:

  1. Corturile glamping sunt decorate cu gust, folosind materiale naturale și mobilier elegant, precum paturi confortabile, covoare moale și lumânări parfumate.
  2. Aceste corturi pot fi construite în locuri pitorești, cum ar fi păduri, munți sau lângă lacuri, permițând astfel turiștilor să se bucure de priveliști spectaculoase și să se relaxeze într-un cadru natural.
  3. Multe corturi glamping au băi private sau semiprivate, precum și facilități precum dușuri cu apă caldă și toalete ecologice.
  4. Corturile glamping pot fi de diferite dimensiuni, de la corturi pentru două persoane până la corturi familiale, oferind o varietate de opțiuni pentru diferite grupuri și nevoi.
  5. Pentru a asigura un confort sporit, multe corturi glamping sunt dotate cu sisteme de încălzire, ventilatoare sau aer condiționat, astfel încât să se poată utiliza pe tot parcursul anului.
  6. În plus, multe corturi glamping oferă facilități suplimentare, precum piscine, saune, băi cu hidromasaj sau activități în aer liber, cum ar fi drumeții sau ciclism.

În general, corturile glamping oferă o experiență de camping de lux, care combină confortul și stilul cu frumusețea naturii. Acestea sunt o alegere populară pentru turiștii care doresc să se bucure de natură într-un mod mai confortabil și mai sofisticat.

Cazarea în locația noastră se face în cele trei corturi glamping, fiecare purtând denumire unui cristal și decorate în tonuri de culori specifice cristalelor azurit, ametist și cuarț roz. Aici puteți accesa pagina pentru rezervări https://glampinginlavander.com/rezervari/

♥Despre Ametist

Ametistul este un tip de cuart cu o culoare violet sau lila, care se datorează prezenței impurităților de fier și mangan în cristal. Este unul dintre cele mai populare cristale din lume, cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și protecție, precum și pentru culoarea sa frumoasă. Ametistul este adesea folosit în meditație și practicile spirituale, pentru calmarea minții și eliminarea energiilor negative, și este asociat cu chakra coroanei și deschiderea și echilibrarea acesteia.

♥Despre Cuarț Roz

Cuartul roz este un cristal cu o culoare delicată, roz, datorată prezenței de titan și mangan în cristal. Este adesea folosit pentru a atrage iubirea, compasiunea și înțelegerea în viața personală, dar și pentru a ajuta la vindecarea emoțională și la eliberarea traumelor și blocajelor emoționale. Cuartul roz este asociat cu chakra inimii și este adesea folosit în meditație și practicile spirituale pentru a ajuta la deschiderea și echilibrarea acesteia. Este, de asemenea, un cristal calmant și reconfortant, care poate ajuta la reducerea anxietății și la inducerea stării de liniște și pace interioară.

♥Despre Azurit

Azuritul este un mineral rar, de culoare albastru intens, care se formează prin oxidarea cuprului în zonele de suprafață ale unor depozite de cupru. Este adesea folosit în bijuterii și sculpturi, datorită culorii sale frumoase și unice. Azuritul are proprietăți de vindecare și protecție și este adesea folosit în practicile spirituale pentru a ajuta la deschiderea și echilibrarea chakrei gâtului și stimularea comunicării verbale și intuitive. De asemenea, este asociat cu claritatea mentală și inteligența și este adesea folosit pentru a ajuta la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților cognitive.

Spread the news
Translate »